MOME Media Playground

Blog a MOME line által a Műcsarnokban szervezett új média kiállításról.

Közreműködnek:

2010.02.11. 12:33 MOME Media Playground

Pályázatok 8/8 ::: Ráday Dávid - Ön:archívum

Dávid pályamunkájához egy konkrét BBS-filmet választott, ez Hajas Tibor 1976-os Öndivatbemutató című kísérleti filmje.

 

második rész

  Dávid idén fog diplomázni a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem média design szakán, mellette kreatív igazgatóként dolgozik és nemrég saját reklámügynökséget alapított (Proud)

 

Az installációja egy automatikusan működő kamerából, egy számítógépből és egy az archivált felvételeket bemutató képernyőből áll.
A projekt az Öndivatbemutatóra reflektál, a kamera elé lépve a látogatóról felvétel készül, amely az „öndivatbemutatást” intézményesítő virtuális térben, az interneten lesz látható. A Műcsarnokban felállított streetfashion-válogatáson készülő felvételek kapcsolatot teremtenek a múlt és a jelen trendjei között, felhívva a figyelmet az értékek megőrzésének fontosságára, valamint az ego és a környezet viszonyára.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplay.blog.hu/api/trackback/id/tr161749069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása